Menu

Новости

Trendservice Colour Road 23/24 | Dec. 4, 2023

Colour Road вказує шлях до трендових кольорів 23/24 для інтер'єрного сектору. Управління корпоративного дизайну публікує найновіші тенденції кольору та дизайну у щорічному виданні Trendservice Colour Road: Вони враховують світові тенденції та розробки і переносять їх на дизайн інтер'єру та екстер'єру. Тому команда тісно співпрацює з дослідницькими інститутами та трендовими експертами. Colour Road дає виробникам меблів, підлог, дверей, стінових панелей та автопричепів натхненний орієнтир щодо того, які кольори та матеріали будуть в моді. Загалом, кольори походять від візуально потужних образів і, в свою чергу, відкривають світи, які надихають дизайнерів продуктів у дизайні інтер'єру, будівництві, виробництві меблів та обладнанні для караванів.

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ! | June 28, 2023

Всіх громадян з днем Конституції вітаємо, Мирного і щасливого життя бажаємо, Хай завжди процвітає країна, Нехай у достатку живе кожна родина! З найкращими побажаннями, колектив ТОВ "ГРАНАТ ТРЕЙД"!

ТОВ "ГРАНАТ ТРЕЙД" 7 РОКІВ! | May 25, 2023

Дорогі колеги та партнери, НАМ 7 РОКІВ! Ми ніколи не зупинялися і зараз продовжуємо свій шлях вперед! Дякуємо нашим захисникам і захисницям, завдяки яким ми маємо можливість працювати та підтримувати економіку нашої держави! Хочемо привітати наших друзів і партнерів! Завдяки вашій підтримці ми продовжуємо свій розвиток. В цей складний для нашої країни час, ми раді залишатися з вами разом та продовжувати нашу співпрацю. Бажаємо всім мирного неба над головою, благополуччя та міцного здоров'я. Ми впевнені, що спільними зусиллями - Вистоїмо, Переможемо і Відбудуємо! З днем народження, ГранатТрейд!

Вітаємо з Різдвом Христовим та Новим Роком! | Dec. 23, 2022

Дорогі колеги, друзі та партнери! Колектив ТОВ "ГРАНАТ ТРЕЙД" вітає всіх з Різдвом Христовим та прийдешнім Новим Роком. Бажаємо мирного неба та доброї долі в новому році. Дякуємо за плідну співпрацю та сподіваємося на її успішне продовження у наступному році. З найкращими побажаннями, колектив ТОВ "ГРАНАТ ТРЕЙД"

Вітаємо з днем Святого Миколая! | Dec. 19, 2022

Дорогі друзі та партнери! Колектив ТОВ "ГРАНАТ ТРЕЙД" вітає вас з Днем Святого Миколая. Зі святом віри в диво і здійснення бажань. Від щирого серця бажаємо усім миру, добра та сімейного затишку. Зі святом!